Обласна Програма «Новий освітній простір» в дії

Днями освітянський автопарк Валківщини поповнився ще одним автобусом. Новенький шкільний автобус під час урочистостей, що відбулися на центральній площі міста Валки, освітянам вручила депутат Харківської обласної ради Вікторія Казакова разом із заступником губернатора області Євгенієм Шахненком.

В урочистій церемонії взяли участь голова Валківської районної ради Юрій Яцина, голова райдержадміністрації Віктор Войтенко, начальник відділу освіти Вікторія Новосел, керівники навчальних закладів району.

Вітаючи освітян з поповненням шкільного автопарку та черговим зміцненням матеріальної бази відділу освіти, Юрій Дмитрович висловив слова щирої подяки депутатському корпусу Харківської обласної ради на чолі з головою ради Сергієм Черновим за рішення, завдяки якому стало можливе це свято, за кошти, направлені на придбання шкільного автобусу.

Дякував Юрій Дмитрович і місцевим радам Валківського району, які системно своїми рішеннями направляють цільові субвенції, завдяки яким вирішуються нагальні проблеми місцевих навчальних закладів, в тому числі передають до районного бюджету кошти для забезпечення підвозу учнів та вчителів згідно районної програми «Шкільний автобус».