На Дергачівщині відбувся Перший відкритий фестиваль хореографічних мистецтв

13 червня у Дергачівському районному Будинку культури відбувся Перший відкритий фестиваль-конкурс хореографічних мистецтв «В ритмі планети».Відкрив новий для Дергачівщини фестиваль голова районної ради Михайло Бушев.

«Сьогодні у нас прекрасне свято, свято танцю і грації – Відкритий фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «В ритмі планети».

Дергачівський район славиться своїм фестивальними традиціями. Багато з фестивалів та конкурсів відомі далеко за межами району фестивалі-конкурси: Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні «Жива вода»; відкритий фестиваль-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Музи і діти»; фестиваль альтернативної музики «Неформат».

І ось новий, що проводиться вперше, фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва.

Вітаю усіх учасників, що приїхали з різних куточків Харківської області, бажаю усім вам вдалого виступу, гарного настрою і прекрасних емоцій від нашого нового хореографічного фестивалю» – звернувся до учасників та глядачів фестивалю М. Бушев.

Участь у сьогоднішньому заході взяли біля 500 учасників з Дергачівського та інших районів Харківської області.

Програма фестивалю тривала більше 6 годин, протягом яких юні артисти подарували чудові виступи та хореографічні номери.