Засідання Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання "Почесний громадянин Харківської області"

відбулося сьогодні під головуванням голови Експертної ради, академіка Василя Тація.

Усього на розгляд було подано 11 кандидатур. Одноголосним рішенням Експертної ради рекомендовано 5 кандидатур: Саідова Світлана Бурханівна, заслужений тренер України, Глянь Іван Данилович, депутат Харківської обласної ради, Макарчук Юрій Анатолійович, командир Військової частини №3005 Східного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України, Логвиненко Олексій Степанович,  радник голови Харківської обласної державної адміністрації, Сидоренко Олександр Леонідович, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Ці кандидатури будуть розглянути на черговій сесії Харківської обласної ради, яка відбудеться 18 червня 2015 року.