«Зробимо Україну чистою! – 2015»

25 квітня по всій Україні проходила соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою! – 2015», до якої активно долучилися жителі Дергачівського району.

Участь в акції взяли мешканці 63-х населених пунктів Дергачівського району, більше 80-ти підприємств, установ, організацій. Кількість учасників перевищила 5 тис.чоловік.

За результатами проведеної акції було ліквідовано 78 несанкціонованих сміттєзвалищ, вивезено майже 5 тис.м3 побутового сміття та побутових відходів. Відремонтовано 9 дитячих майданчиків, висаджено більше 1 тис. дерев, 450 кущів, упорядковано 8,5 тис.м2 газонів та квітників.

Участь в екологічних заходах взяли керівники та працівники виконавчого апарату Дергачівської районної ради.

Посадовці районної ради облаштували братську могилу воїнам-визволителям в с.Лужок на території Малоданилівської селищної ради. Зібрали минулорічне листя, сміття, сухостій, побілили дерева, упорядкували паркову територію в с.Лужок.