Чорнобиль... Ми пам’ятаємо

24 квітня на Балаклійщині відбулися скорботні заходи з вшанування пам’яті померлих та постраждалих внаслідок трагедії, яка сталася на ЧАЕС у 1986 році.

В Балаклії до скверу, де встановлений пам’ятник на честь ліквідаторів "Живым и мертвым посвящается" відзначити 29-ту річницю трагедії на Чорнобильській АЕС прийшли голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Степан Масельський, заступник голови районної ради Володимир Чуприн, депутати Харківської обласної ради Іван Столбовий та Аталолій Вінник, голова районної спілки "Союз Чорнобиль України" Петро Латуха, чорнобильці, рідні загиблих чорнобильців, представники трудових колективів міста, громадськість.

Звертаючись до учасників мітингу, голова районної спілки "Союз Чорнобиль України" Петро Латуха, згадав події тих жахливих днів та висловив сердечну подяку тим, хто, виконуючи свій обов’язок, захистив людство від смертельного радіаційного впливу.

У скорботній хвилині мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих під час ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії.

По завершенню мітингу в районному Будинку культури відбувся тематичний концерт "Збережімо землю".