"Зробимо Балаклійщину чистою!"

25 квітня на території Балаклійського району відбулась екологічна акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку "Зробимо Балаклійщину чистою!".

Голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Степан Масельський, заступник голови районної ради Володимир Чуприн, депутат Харківської обласної ради Іван Столбовий, міський голова Олександр Літвінов, працівники виконавчого апарату районної та міської ради, колектив районної державної адміністрації, учні та вчителі Балаклійського ліцею збирали сміття, згрібали суху траву, листя, висаджували та обкопували дерева в парках на площі Ростовцева та Казмірука.

В парку на площі Ростовцева були висаджені дуби, липи, горобини, блакитні ялинки та катальпи. Загалом парк поповнився 54 молодими деревами.