Семінар-нарада за участі керівників та секретарів міської, селищних, сільських рад Валківського району

Деклараційній кампанії, термін якої днями завершується, та іншим актуальним питанням сьогодення був присвячений семінар-нарада для посадових осіб місцевого самоврядування району, який відбувся сьогодні в залі пленарних засідань Валківської районної ради за ініціативи та під керівництвом голови районної ради Юрія Яцини.

На початку зустрічі актуальну інформацію з питань проведення мобілізації в районі надав перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Оноша.

Учасниками семінару були розглянуті питання щодо новацій деклараційної кампанії за 2014 рік та заходів з оприлюднення відомостей, зазначених в Деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік міського, селищних, сільських голів та секретарів місцевих рад, що передбачено положеннями Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Про зміни в пенсійному забезпеченні доповів присутнім керівник Управління Пенсійного фонду України у Валківському районі Сергій Яцюк.

Про участь територіальних громад сіл, селищ, міста Валківського району у Всеукраїнському проекті «Зробимо Україну чистою» доповіла присутнім керуюча справами районної ради Тетяна Котенко. Валківський район долучається до Всеукраїнської громадської акції з генерального прибирання країни та наведення чистоти в населених пунктах. Акція «Зробимо Україну чистою» відбудеться 25 квітня 2015 року.