Творчий звіт музичного відділення Валківської дитячої школи мистецтв

В рамках культурного та патріотичного виховання учнівської молоді Валківщини, на виконання відповідної регіональної Програми патріотичного виховання молоді, затвердженої Харківською обласною радою, в залі пленарних засідань Валківської районної ради під патронатом голови районної ради Яцини Ю.Д.  відбувся звітний концерт учнів музичного відділення районного комунального закладу «Валківська дитяча школа мистецтв».

Вже не вперше заклад звітує про свою роботу в приміщенні районної ради, демонструючи широкому загалу творчі результати своїх учнів, які виховуються на основі національно-культурних традицій українського народу та кращих зразків зарубіжної культури, духовне зростання дітей, збереження й збагачення національної культури та високий ступінь опанування юним поколінням надбань народної музичної культури, органічно пов’язаної з історією народу, його мовою та культурними традиціями, з народним мистецтвом, що забезпечує духовну єдність, наступність та спадкоємність поколінь.

Відкриваючи захід та звертаючись до присутніх у залі, голова ради Юрій Яцина привітав учасників концерту, їх педагогів та батьків із творчим звітом та побажав вдалих виступів, особистих перемог та творчого зростання та висловив готовність подальшої дієвої підтримки творчості вихованців депутатським корпусом ради.