Депутати Дергачівської районної ради спрямували вільні залишки на погашення кредиторської заборгованості

24 лютого 2015 року відбулося пленарне засідання ХLVІІІ сесії Дергачівської районної ради VІ скликання.

Депутати розглянули 46 питань, серед яких: про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури на території Дергачівського району Харківської області; про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку; про затвердження районної Програми підтримки організації надання соціальних послуг на 2015-2018 роки; про реалізацію в 2014 році Стратегії сталого розвитку Дергачівського району до 2020 року.

У ході пленарного засідання були заслухані звіти про хід виконання у 2014 році районних програм, звіти керівників комунальних підприємств.

За рахунок вільного залишку коштів районного бюджету по загальному і спеціальному фонду в районному бюджеті на 2015 рік передбачені кошти на погашення кредиторської заборгованості в загальній сумі 922,3 тис.грн.

У пленарному засіданні ХLVІІІ сесії районної ради VІ скликання оголошено перерву до 06 березня 2015 року.