У Валківському районі започатковано практику спільних прийомів громадян керівниками районної ради та районної державної адміністрації

Голова Валківської районної ради Ю.Д.Яцина разом із першим заступником голови райдержадміністрації В.П.Оношею здійснили робочу поїздку до Огульцівської сільської ради, де провели спільний виїзний прийом громадян, ознайомилися із проблемами, які непокоять огульчан, провели нараду з активом села, відвідали місцеву школу. Під час прийому йшлося про функціонуванням закладів соціальної сфери, місцевого фельдшерсько-акушерського пункту, сільського Будинку культури в нових умовах реформування бюджетного процесу. Керівники району запевнили селян, що соціальна інфраструктура не припинять своєї роботи.

Одне з головних питань робочої зустрічі - створення консультаційного пункту цивільної оборони, де громадяни могли б отримати професійну консультацію фахівців.

Огульцівський сільський голова А.П.Марусяк висловив занепокоєння стосовно фінансування сільського будинку культури, який наразі знаходиться на балансі у сільській раді. Питання є проблемним, адже коштів на оплату енергозабезпечення закладу у сільському бюджеті не вистачає. В ході бесіди та спільного пошуку шляхів вирішення фінансової проблеми дійшли домовленості з керівником ТОВ «Огульчанське Плюс» В.В.Рибаком, що оплату енергопостачання сільського будинку культури здійснюватиме підприємство.

Під час зустрічі були обговорені питання функціонування свердловин, які забезпечують водопостачання села, та як вирішується питання низької напруги в електромережі.