Зліт валківського земляцтва «На Стрітення»

16 лютого в залі пленарних засідань Валківської районної ради відбулася щорічна традиційна зустріч валківського земляцтва, на яку організатори свята запросили як відомих земляків, які вже давно живуть і працюють далеко за межами Валківщини, але завжди пам’ятають своє коріння, так і шанованих у місті валківчан.

Вітаючи поважних гостей зльоту та учнів Валківського ліцею імені Олександра Масельського, голова ради Юрій Яцина закликав завжди пам’ятати історичне минуле Валківщини та наполегливо працювати заради її світлого майбутнього.

Хвилиною мовчання вшанували присутні світлу пам’ять шанованих у місті та районі валківчан, громадських діячів, які пішли з життя у минулому 2014 році та на початку 2015: Віталія Поважного, Віри Крамаренко, Валентини Романенко, Олексія Колєсніка, Віктора Гамана.