На Валківщини проведено громадські збори з питань захисту

Районна влада підтримала ініціативу Валківського міського громадського формування «Захист» щодо проведення громадських зборів з питань організації захисту Валківщини. Небайдужі громадяни міста, представники сільських, селищних громад району зібралися в залі районного народного дому «Іскра», щоб напрацювати спільний план дій щодо захисту Валківщини в умовах підвищеної готовності до надзвичайних ситуацій.

В зборах взяли участь голова районної ради Ю.Яцина, перший заступник голови райдержадміністрації В.Оноша, міський голова В.Скрипніченко, керівники райвідділів силових відомств, представники громадських формувань міста Харкова.

За результатами обговорення місцевим громадам рекомендовано найближчим часом ініціювати створення аналогічних громадських формувань в сільських, селищних радах району, а дієвою допомогою співробітникам Валківського райвідділу міліції можуть стати місцеві громадські формування з охорони правопорядку, створені в кожній сільській, селищній громаді.