Робоча зустріч із податківцями у Валківській районній раді

Головою Валківської районної ради Юрієм Яциною разом із начальником Нововодолазької ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області Артуром Праскуріним проведено робочу нараду за участю начальника Валківського відділення податкової інспекції Наталії Габєлкової, керівництва КП «Вода» Валківської районної ради.

Під час зустрічі з керівниками районних представництв державних фіскальних органів йшлося про податки, новації податкового законодавства, відпрацьовувалися питання щодо ряду законотворчих ініціатив в частині діяльності комунальних підприємств, внесення змін до Податкового Кодексу України щодо зменшення вартості ряду ліцензій, переведення комунальних підприємств до іншої групи оподаткування і у такий спосіб зменшення податкового тиску на підприємства комунальної власності.

Головою районної ради доручено опрацювати ряд звернень про внесення змін до податкового законодавства щодо оподаткування комунальних підприємств, зменшення вартості ряду ліцензій та направити їх за належністю.