Дієва підтримка Всеукраїнським благодійним фондом «З добром до людей» Валківського райвідділу ГУ ДСУ з надзвичайних ситуацій

29 січня своє професійне свято відзначатимуть люди справді героїчної професії – працівники пожежної охорони. З цієї приємної нагоди з привітаннями до колективу Валківського райвідділу ГУ ДСУ з надзвичайних ситуацій сьогодні завітали керівники району та міста, голова районної ради Юрій Яцина, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Оноша, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко та почесні гості - народний депутат України Олександр Біловол разом із дружиною Тетяною Біловол, депутатом Харківської обласної ради, почесним президентом Всеукраїнського благодійного фонду «З добром до людей».

Про роботу Валківського райвідділу доповів присутнім начальник районного відділу Головного Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Олександр Крещук.

Вітаючи особовий склад райвідділу служби, Юрій Дмитрович сердечно вітав рятувальників із професійним святом, щиро дякуючи цим мужнім людям безстрашної професії, які щодня вносять свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, яким щодня доводиться рятувати життя людей, їх майно, за їх героїзм, самовідданість, постійну готовність прийти на допомогу. «Валківський район є специфічним, адже на території району знаходяться ряд потенційно небезпечних об’єктів, через район проходять залізниці та автошлях державного значення «Київ-Харків-Довжанський», а значить співробітникам служби роботи вистачає»,- зазначив голова ради. Багато теплих слів в адресу рятувальників прозвучало сьогодні, а кращі з них були відзначені Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації.

До святкових привітань доєдналися і подружжя Біловолів, які приїхали до валківських рятувальників із щедрим дарунком. Коли на одному із загальнорайонних заходів керівник служби звернувся до Олександра Миколайовича та Тетяни Володимирівни з проханням про допомогу, депутати пообіцяли таку допомогу надати. Пройшло трохи більше місяця і всі працівники особового складу рятувальної служби за сприяння народного депутата України Олександра Біловола та депутата обласної ради Тетяни Біловол отримали від Всеукраїнського благодійного фонду «З добром до людей» комплекти зимового обмундирування.

«Вважаємо своїм депутатським обов’язком допомагати громадам, людям, які повірили в нас. Вже не перший рік ми робимо все можливе, щоб школи, дитсадки, заклади охорони здоров’я ставали сучасними, обладнаними всім необхідним, щоб люди мали змогу проходити медичні обстеження та лікування в кращих клініках Харкова у кращих фахівців, підтримуємо бюджетні установи. Але в нашій державі в сучасних складних умовах підтримки потребують не лише бюджетні заклади, такої допомоги потребують і державні установи, які професійно і мужньо виконують свій професійний обов’язок в екстремальних ситуаціях, в надскладних умовах при вкрай обмеженому фінансуванні. Тому коли Олександр Олександрович звернувся до нас і проханням про підтримку, ми вирішили, що маємо допомогти і сьогодні благодійний фонд «З добром до людей» дарує комплекти зимової форми для кожного співробітника рятувальної служби Валківщини», - сказав народний депутат Олександр Біловол.

Начальник райвідділу Олександр Крещук від всього колективу висловив щирі слова вдячності подружжю Біловолів та вручив Олександру Миколайовичу та Тетяні Володимирівні Подяку за їх депутатську діяльність та допомогу. На завершення візиту почесні гості оглянули автопарк пожежно-рятувальної техніки та дали інтерв’ю галузевому виданню «Пожарный вестник».

Користуючись нагодою голова районної ради Ю.Д.Яцина привітав народного депутата України О.М.Біловола з Днем народження, який Олександр Миколайович відзначав днями, подарувавши на згадку про Валківський район книгу валківського краєзнавця Миколи Желєзняка «Валківщина у буремному столітті» та календар-фотоколаж, на якому зафіксовані чисельні добрі справи народного депутата для громад, закладів  та мешканців Валківського району.