Заходи до Дня Соборності України

22 січня в Україні відзначається визначне свято – День Соборності України.

Це свято щорічно відзначається в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в місті Києві.

Сьогодні з нагоди свята відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку.

Глибоко шануючи цю визначну подію, участь у церемонії взяли голова  районної ради Михайло Бушев, заступник голови районної ради Вячеслав Желтобрюх, перший заступник голови районної державної адміністрації Інна Гаплєвська заступник голови райдержадміністрації Катерина Каратаєва, помічник народного депутата України Володимира Кацуби Анатолій Луханін, працівники районної ради та районної державної адміністрації, представники громадськості та учнівської молоді.