У Валках відбувся семінар-практикум для активу місцевого самоврядування Валківщини щодо особливостей формування місцевих бюджетів у 2015 році

За ініціативи керівництва Валківського району сьогодні відбувся семінар-практикум щодо особливостей формування місцевих бюджетів у 2015 році для голів та секретарів міської, селищних, сільських рад, бухгалтерів та землевпорядників місцевих рад району за участі керівників та фахівців фінансового управління райдержадміністрації, податкової інспекції, реєстраційної служби, районного управління юстиції, комунального закладу «Валківське бюро технічної інвентаризації», юридичних служб районної ради та райдержадміністрації, інших фахівців.

Під час заходу, який відбувся в райдержадміністрації під загальним  головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Оноші за активної участі голови районної ради Юрія Яцини, учасникам семінару фахово роз’яснено зміни чинного законодавства в бюджетній сфері, проведені консультації, з’ясовані особливості формування податкової бази міського, селищних, сільських бюджетів в нових умовах, націлено на співпрацю всіх учасників семінару-практикуму.

Наприкінці заходу про організаційні заходи та особливості проведення часткової мобілізації у 2015 році поінформували  завідуючий сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Олексій Титар та  заступник Валківського районного військового комісара Тарас Бондаренко.

За результатами семінару-практикуму та спільного опрацювання змін, внесених до бюджетного та податкового законодавства, учасниками вирішено звернутися із напрацьованими пропозиціями до Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області щодо проблем, які існують у бюджетній сфері.

Керівництвом району доручено міському, селищним, сільським головам відпрацювати та затвердити місцеві бюджети до кінця поточного тижня.