Відбулася зустріч голови районної ради Михайла Бушева з представниками місії ОБСЄ

14 січня до районної ради завітали представники місії ОБСЄ, які працюють сьогодні в Харківській області і займаються моніторингом рівня життя у сільській місцевості та досліджують особливості організації влади в Україні  на місцевому та регіональному рівнях.

У ході зустрічі М. Бушев розповів представникам місії про Дергачівський район, про функції та повноваження районної ради, координацію роботи з сільськими, селищними, міською радами.

Крім того учасники зустрічі поговорили про особливості взаємодії органів місцевого самоврядування з органами державної влади, організацію міжбюджетних відносин, перспективи розвитку місцевого самоврядування у світлі його реформування.