На новорічну ялинку керівники району та народний депутат України запросили дітей з усіх громад Валківщини

2 січня традиційне новорічне дитяче театралізоване свято від керівників району та народного депутата України зібрало дітвору з усіх куточків Валківщини. Це святкове дійство на початку кожного нового року є одним із найпопулярніших і найулюбленіших для валківської малечі та їх батьків.

Новорічний шоу-маскарад та конкурс на кращий новорічний персонаж щороку збирає в районному народному домі «Іскра» талановитих дітей, їх матусь і татусів, бабусь і дідусів. Сьогоднішнє свято не стало виключенням – взяти участь у конкурсі на кращий карнавальний костюм, підтримати учасників шоу-маскараду чи просто стати свідками яскравого святкового новорічного дійства прийшли родини з дітьми з усього району, жодного вільного місця не залишилось у чималенькому глядацькому залі «Іскри».

З Новорічними та Різдвяними святами зі сцени РНД «Іскра» привітали сьогодні валківчан голова районної ради Ю.Д.Яцина, перший заступник голови райдержадміністрації В.П.Оноша та народний депутат України О.М.Біловол, який особисто завітав на дитяче свято і як завжди - з подарунками. Крім щирих теплих святкових вітань та найкращих добрих новорічних побажань від Олександра Миколайовича, за сприяння народного депутата, земляка та давнього доброго друга Валківського району, за підтримки Всеукраїнського фонду «З добром до людей» та його почесного президента, депутата Харківської обласної ради Тетяни Біловол всі учасники свята, конкурсанти та всі присутні в залі діти отримали новорічні солодкі подарунки. Не зважаючи на свою зайнятість, роботу у Верховній Раді, щільний графік заходів та депутатську діяльність у мажоритарному окрузі, Олександр Миколайович є частим і завжди жданим гостем у Валківському районі. Валківчани щиро вдячні подружжю Біловолів за їх постійну підтримку та вклад в розвиток місцевих громад, закладів освіти та охорони здоров’я та особисто Олександру Миколайовичу за його добре серце та велику прекрасну душу.