Загальнорайонний подячний молебен «За всіх і за вся»

Валківчани на чолі з районним та міським керівництвом та настоятелями Храмів Валківського та Коломацького районів зібралися у  Свято-Преображенському Храмі міста Валки щоб вознести спільну подячну молитву Господу за Всіх і за Вся, щоб подякувати Богу за ще один прожитий рік, за все те добре, що в ньому було, за розв’язання існуючих проблем та мир і спокій в Україні та у світі.

По закінченню подячного молебну зі словами подяки за спільну молитву звернувся до прихожан настоятель Свято-Преображенського Храму м. Валки отець Іван.

Голова районної ради Юрій Яцина подякував всім, хто прийшов цього дня до Храму, щоб у спільній молитві подякувати Господу за рік, що минає. Цей рік був непростим для всіх нас, для нашої країни, він приніс усім нам нелегкі випробування. Та протягом всього року Валківський район залишався територією миру та громадського порядку. У 2014 році Валківщина гостинно прийняла вимушених переселенців зі сходу країни. Дуже хочеться, наголосив Юрій Дмитрович, аби у Новому 2015 році з Божим благословенням на нас очікували лише добрі новини, щоб і у нас і навколо нас настали довгоочікувані мир та спокій! Бажаю всім валківчанам Надії, Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої держави, виправдання наших самих добрих надій і сміливих прагнень, щирої безмежної любові близьких та рідних.

Користуючись нагодою, голова ради передав прихожанам теплі привітання з наступаючими новорічними та різдвяними святами від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, депутатів облради Людмили Давидової та Вікторії Казакової, народного депутата України Олександра Біловола.

До вітань доєдналися перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Оноша, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко та помічник-консультант народного депутата України Олександр Холодний.