Днями відкрито ще два дитячих ігрових майданчики для валківської дітвори. В святкових заходах взяв участь голова районної ради Юрій Яцина

Для частини маленьких валківчан ці передноворічні дні відзначилися не лише ялинковими святкуваннями, новорічними ранками в школах і дитсадках та подарунками від Святого Миколая. Наприкінці тижня у Валківському районі на радість дітвори були урочисто відкриті ще два дитячих ігрових майданчика - у селі Новий Мерчик та у місті Валки. На клопотання батьків та місцевих громад, як завжди оперативно, відгукнувся народний депутат України Олександр Біловол.

Завдяки сприянню Олександра Миколайовича, допомоги благодійного фонду «З добром до людей» та почесного президента Фонду, депутата Харківської обласної ради Тетяни Біловол нові майданчики були встановлені поряд з Новомерчицьким навчально-виховним комплексом та на житловому масиві в районі вулиці Б.Хмельницького в місті Валки. Відкриття ігрових майданчиків стало справжнім святом для місцевих дітлахів та їх батьків, які щиро дякували подружжю Біловолів за їх депутатську роботу, людяність, порядність, готовність допомагати людям і громадам у вирішенні нагальних проблем.