Голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев прозвітував про свою діяльність

Під час пленарного засідання чергової сесії районної ради голова районної ради М. Бушев представив депутатам звіт про свою діяльність.

У звіті була детально висвітлена інформація про діяльність районної ради протягом звітного періоду. Наголошувалася увага на роботі депутатського корпусу, постійних комісій та виконавчого апарату районної ради.

Була  проаналізована робота щодо проведення сесій, взаємодії районної ради з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади та іншими організаціями. Представлено інформацію про діяльність районної ради щодо забезпечення доступу до публічної інформації, роботи зі зверненнями громадян та організації діловодства, участі у навчальних заходах щодо теорії та практики місцевого самоврядування.

Крім того, керівник районної ради представив у звіті узагальнені матеріали про бюджетний процес та основні показники соціально-економічного розвитку району протягом звітного періоду.