Cемінар-нарадf з керівниками органів місцевого самоврядування Балаклійського району.

25 листопада депутат Балаклійської районної ради, голова Балаклійської районної державної адміністрації Степан Іванович Масельський провів семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування Балаклійського району.

В нараді взяли участь заступник голови Балаклійської районної ради Чуприн В.В., заступники голови райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату РДА, представники засобів масової інформації.

Основну увагу було зосереджено на питаннях складення проекту Програми соціально-економічного розвитку Балаклійщини на 2015 рік та участі Балаклійського району в міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсах міні-проектів розвитку територіальних громад.

Масельський С.І. акцентував увагу керівників органів місцевого самоврядування на необхідності підготувати максимальну кількість заявок від ОСББ для участі в конкурсах міні-проектів, які відбуватимуться у 2015 році.

"Балаклійський район протягом останніх чотирьох років неодноразово отримує перемоги в конкурсах і проектах розвитку територіальних громад. Потрібно і далі розуміти та працювати в зазначеному напрямку, адже це дає можливість розв’язувати соціально значущі проблеми територіальних громад, поліпшувати стан матеріально-технічної бази закладів і об'єктів охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, освіти, транспорту, житлово-комунального господарства, зміцнювати матеріальну базу творчих колективів, облаштовувати дитячі ігрові і спортивні майданчики, ремонтувати пам'ятники і споруди, здійснювати благоустрій місць відпочинку населення району" - сказав голова РДА.

Також під час семінару обговорювались питання перевірки фактичного місця проживання на території району осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО, організації та проведення на території відповідних місцевих рад Новорічних та Різдвяних свят, порядку взаємодії та взаємоінформування при попередженні або загрозі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.