Відбулось пленарне засідання 46 (позачергової) сесії Балаклійської районної ради

19 листопада відбулось пленарне засідання 46 (позачергової) сесії Балаклійської районної ради в роботі якої взяв участь депутат Харківської обласної ради Іван Столбовий.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Лідія Гололобова довела до відома депутатського корпусу виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року.

Щоб не допустити соціальної напруги і забезпечити виплату заробітної плати за листопад місяць всім працівникам бюджетної сфери Балаклійського району був проведений перерозподіл лімітних призначень між головними розпорядниками коштів місцевих бюджетів.

За рахунок зменшення не першочергових та не пріоритетних видатків були додатково виділені кошти КЗОЗ «Балаклійська центральна клінічна районна лікарня» в сумі 763 тис. грн. для оплати енергоносіїв у грудні поточного року.

В рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» передбачені кошти бюджету розвитку на співфінансування робіт по капітальному ремонту будівлі Балаклійської ДЮСШ в сумі 90 тис. грн. на  підтримку населення, яке постраждало від конфлікту.

Одноголосно було підтримано пропозицію продовжити термін дії контракту на три роки з керівником Балаклійського районного краєзнавчого музею Тетяною Одерій.

Також депутати внесли зміни та доповнення до районних Програм розвитку культури і туризму у Балаклійському районі на 2012-2014 роки, удосконалення медичної допомоги мешканцям району в рамках єдиного медичного простору на 2011-2015 роки, зайнятості населення Балаклійського району на період до 2017 року.