Шана хліборобам Балаклійщини

14 листопада в Балаклійському районному Будинку культури відбулися урочистості заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Масельський С.І., депутат Харківської обласної ради Столбовий І.М., Балаклійський міський голова Літвінов О.М., працівники сільськогосподарських підприємств району, керівники органів місцевого самоврядування, громадськість.

З вітальними словами та найкращими побажаннями звернулися до працівників галузі сільського господарства голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Степан Іванович Масельський та депутат обласної ради Іван Михайлович Столбовий.

За досягнення високих результатів у виробництві окремих видів сільськогосподарської продукції у 2014 році, вагомий внесок у вирішення соціальних питань територіальних громад району та з нагоди професійного свята - Почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації були відзначені кращі працівники галузі району.

По завершенні урочистої частини заходу аматори художньої самодіяльності Балаклійщини подарували глядачам концертну програму.