Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

В теплій дружній атмосфері залу засідань Валківської районної ради 7 листопада з професійним святом вітали працівників культури, аматорів народного мистецтва та майстрів народної творчості Валківщини. З щирими словами привітань до вщент заповненого залу звернулися голова районної ради Яцина Ю.Д., перший заступник голови райдержадміністрації Оноша В.П., Валківський міський голова Скрипніченко В.В., начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Шевченко В.П. та голова районної організації профспілки працівників культури Тимошенко О.В.

Своєю яскравою творчістю та високою виконавською майстерністю, невичерпним талантом, енергією, нескінченним оптимізмом та щоденним бажанням творити Ви єднаєте людей, примножуєте добро і красу у світі, несете позитив в громади, створюєте добрий настрій прихильникам своєї творчості, перетворюєте буденне життя валківчан у свято, - звертаючись до працівників культури, аматорів народного мистецтва, ветеранів галузі, відмітив голова ради Юрій Яцина.

Вітаючи з професійним святом всіх, хто за покликом душі назавжди поєднав своє життя із творчістю, Юрій Дмитрович побажав присутнім здоров’я, здійснення всіх творчих планів, надій і мрій, щоб кожен новий день був сповнений світлою радістю, натхненням та життєвими перемогами. Голова ради також передав теплі вітання з нагоди професійного свята від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, депутатів облради Людмили Давидової та Вікторії Казакової, народного депутата України Олександра Біловола.

Кращі представники галузі, аматори народного мистецтва, переможці конкурсів-фестивалів районного та обласного рівнів цього дня були відзначені Почесними грамотами за примноження славних культурно-мистецьких традицій українського народу.