Урочисте вшанування представників галузі культури Балаклійщини

6 листопада напередодні Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва в конференц-залі районної ради відбулося урочисте вшанування представників галузі культури Балаклійщини, які у неділю відзначатимуть своє професійне свято.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Масельський С.І., заступник голови районної ради Чуприн В.В., директори будинків культури та клубів, акомпаніатори, аматори народного мистецтва, ветерани.

У теплій дружній атмосфері керівники району привітали працівників закладів культури з професійним святом і побажали мирного неба та усього самого найкращого.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва кращі працівники культури Балаклійщини були нагороджені спільними Подяками районної державної адміністрації та районної ради.