Вітання працівників соціальної сфери Валківщини з професійним святом

Напередодні професійного свята в залі Валківської райдержадміністрації з Днем соціального працівника кращих представників цієї найпотрібнішої, благородної професії вітали голова районної ради Юрій Дмитрович Яцина, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Петрович Оноша та Валківський міський голова Валерій Володимирович Скрипніченко.

Вітаючи працівників соціальної сфери Валківщини з професійним святом, голова ради Юрій Яцина відзначив, що ця праця є однією із найпотрібніших суспільству, адже забезпечує гарантовані державою соціальний захист і підтримку різних верств населення. Представники цієї професії опікуються громадянами, яким особливо потрібна така підтримка – інвалідами, людьми похилого віку, багатодітними родинами, безробітними. Праця соціальних працівників допомагає людям долати труднощі, дарує віру у себе, дає надію на краще.

Почесними грамотами районної  ради за вагомий особистий внесок в соціальний розвиток місцевих територіальних громад Валківщини, ефективну співпрацю та взаємодію із органами місцевого самоврядування району – сільськими, селищними, міською та районною радами,  депутатами місцевих рад щодо реалізації  сучасної державної політики у соціальній сфері, професійність і відповідальність та з нагоди загальнодержавного професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України були відзначені начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації  Іван Горошко, начальник Валківського відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві Віктор Ігнатов, начальник районного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  Ольга Шевченко, начальник Управління Пенсійного Фонду України у Валківському районі Сергій Яцюк, директор районного територіального центру соціального обслуговування Олег Шаповал та директор районного центру зайнятості Алла Наріжна. Почесними грамотами районної державної адміністрації відзначено кращих представників соцсфери району.

Вітаючи всіх працівників соціальної сфери району із професійним святом, голова районної ради побажав їм успіхів в їх благородній справі, здоров’я, добробуту, миру та впевненості у завтрашньому дні та передав щирі вітання від голови обласної ради Сергій Чернова, депутатів облради Людмили Давидової та Вікторії Казакової та народного депутата України Олександра Біловола.

Святковий настрій присутнім як завжди створювали художні самодіяльні колективи Валківського районного народного дому «Іскра» та відділення соціальної адаптації районного територіального центру соціального обслуговування.