Подвиг героїв - безсмертний

28 жовтня в День 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників на Балаклійщині вшанували загиблих в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

Цього дня до Вічного вогню на Алеї Слави в центрі Балаклії прийшли голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Степан Іванович Масельський, заступник голови районної ради Володимир Вікторович Чуприн, Балаклійський міський голова Олександр Миколайович Літвінов, депутати районної ради, ветерани Великої Вітчизняної війни та ветерани праці, діти війни, представники трудових колективів міста, громадськість.

До учасників мітингу звернувся голова Балаклійської районної організації ветеранів Олександр Михайлович Захаров, а у скорботній хвилині мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни та поклали живі квіти до обеліска.