В Балаклії відкрився Центр надання адміністративних послуг

15 жовтня відбулось урочисте відкриття оновленого приміщення Центру надання адміністративних послуг при Балаклійській районній державній адміністрації.

В заході взяли участь перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації І.Л.Райнін, заступник голови Балаклійської районної ради В.В.Чуприн, голова Балаклійської райдержадміністрації, депутат Балаклійської районної ради С.І.Масельський, , Балаклійський міський голова О.М.Літвінов, віце-президент ТОВ "СІГМАБЛЕЙЗЕР УКРАЇНА" В.І.Дема, представники трудових колективів міста, громадськість.

Після урочистої церемонії відкриття в приміщенні центру відбулась презентація роботи установи.

Діяльність Центру надання адміністративних послуг спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя і що  є одним із пріоритетних завдань райдержадміністрації.

Центр має на меті створення максимальних зручностей для людей в отриманні адміністративних послуг, також це ще один і дуже важливий крок на шляху реалізації економічних реформ.

Розмістився Центр надання адміністративних послуг при Балаклійській районній державній адміністрації за адресою: Харківська область, м. Балаклія, площа Ростовцева, 1 (приміщення колишньої аптеки №90).