З любов’ю до рідних традицій

14 жовтня в місті Балаклія на площі Казмірука відбулась урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку з нагоди Дня Українського козацтва.

В заході взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради С.І.Масельський, заступник голови районної ради В.В.Чуприн, міський голова О.М.Літвінов, представники трудових колективів міста, громадськість.

Відзначення цього свята символізує передачу традицій від покоління до покоління, патріотизм та любов до своєї країни, землі та народу.

З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Запорожці мали на Січі церкву на честь Покрова Пресвятої Богородиці з іконою її Покрова.