Урочистий прийом до Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

9 жовтня в приміщенні Балаклійського районного управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області відбувся урочистий прийом до Дня працівників державної санітарно-епідеміологічної служби.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Масельський С.І. та заступник голови районної ради Чуприн В.В., які привітали трудовий колектив закладу з професійним святом, яке відзначатиметься 12 жовтня.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення Балаклійського району кращі працівники державної санітарно-епідеміологічної служби району були нагороджені спільними Почесними Грамотами та Подяками Балаклійської районної державної адміністрації та Балаклійської районної ради.