Координаційна рада керівників правоохоронних органів Валківського та Коломацького районів

Сьогодні в залі засідань Валківської районної ради під керівництвом Сергія Шевцова, Валківського міжрайонного прокурора, радника юстиції, відбулася координаційна рада керівників правоохоронних органів Валківського та Коломацького районів з питань забезпечення законності та правопорядку, боротьби із злочинністю та протидії корупції.

У спільній нараді взяли участь начальник Валківського райвідділу міліції (з обслуговування Валківського та Коломацького районів) Станіслав Степанов, представник районного суду Олег Товстолужський, посадові особи Валківської районної ради та райдержадміністрації, Валківської міської та Коломацької селищної рад, керівники підрозділів Валківського райвідділу міліції, представники громадськості та засобів масової інформації…

Сергій Валерійович поінформував присутніх про стан протидії злочинності, проявам корупції за результатами 9 місяців 2014 року, про підсумки роботи правоохоронних органів, комплекс здійснених заходів та наслідки цих дій. Доповідач відмітив позитивні моменти в роботі правоохоронних органів, покращення прокурорського нагляду. Водночас наголосив на необхідності посилення боротьби із корупцією в економічній сфері, в сфері земельних відносин, боротьби з розповсюдженням наркотичних речовин, особливо в молодіжному середовищі.

В роботі правоохоронних органів є певний позитив, але необхідно посилити роботу всіх підрозділів і кожного співробітника та вжити всіх необхідних заходів з метою повернення довіри народу до правоохоронних органів, - наголосив Сергій Шевцов, Валківський міжрайонний прокурор.

Станіслав Степанов, начальник Валківського райвідділу міліції, підполковник, запевнив зібрання щодо досягнення повного взаєморозуміння та взаємодії між райвідділом міліції, міжрайонною прокуратурою та районними судами Валківського та Коломацького районів в роботі, направленій на виконання спільних заходів у боротьбі із злочинністю, протидії та попередженню проявів корупції.

В ході робочої зустрічі відбулася ділова розмова із керівниками структурних підрозділів райвідділу міліції стосовно результатів діяльності підпорядкованих їм підрозділів станом на 1 жовтня поточного року та основні завдання щодо забезпечення законності та громадського правопорядку, захисту прав громадян на підконтрольних територіях.