Робоча нарада з питань забезпечення стабільної роботи закладів охорони здоров’я

Голова районної ради Ю.Д. Яцина провів робочу нараду з керівниками районних закладів охорони здоров’я КЗОЗ «Валківська ЦРЛ» та КЗОЗ «Центр ПМСД Валківського району». В нараді також взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Оноша В.П., посадові особи виконавчого апарату районної ради, Шарівський сільський голова Колодяжний О.М. та начальник фінансового управління райдержадміністрації Левчук Л.М., депутати райради.

Під час роботи учасниками були розглянуті питання щодо критичного стану фінансування галузі охорони здоров’я та забезпечення стабільного надання медичних послуг в сільських населених пунктах району, а саме мова йшла про роботу ФАПу у селі Хворостове Шарівської сільської ради.

Сільський голова Олександр Колодяжний запевнив, що цей заклад дуже потрібен селянам, адже у Хворостовому постійно проживають близько 200 чоловік переважно похилого віку, а в дачний період кількість мешканців збільшується до 260. І всі вони дуже задоволені роботою медичних сестер місцевого відділення амбулаторії.

Результатом робочої наради стало доручення голови районної ради Ю.Д. Яцини керівникам районних закладів охорони здоров’я в найкоротший термін вжити всіх необхідних заходів для забезпечення подальшої законної діяльності медичного закладу в селі Хворостове та терміново ретельно проаналізувати затверджені кошториси закладів з метою забезпечення їх діяльності в межах виділених бюджетних коштів.