Виїзне засідання обласного комітету ветеранів війни, ветеранів військової служби та медико-соціальної комісії у Валках

Зал пленарних засідань Валківської районної ради став сьогодні місцем проведення виїзного засідання Харківського обласного комітету ветеранів війни, ветеранів військової служби та медико-соціальної комісії.

Під час зустрічі учасниками наради були розглянуті питання організації виконання українського законодавства щодо медико-соціального захисту ветеранів війни та ветеранів військової служби, в тому числі і питання стосовно роботи аптечної мережі в населених пунктах району, забезпечення лікарськими засобами пільгового контингенту, в тому числі медикаментами за пільговими цінами для лікування артеріальної гіпертензії, роботи сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини та питання соціального захисту ветеранів.

Відкрив розширену нараду голова Валківської районної ради Юрій Яцина, який привітав всіх учасників заходу, представив районному ветеранському загалу членів робочої президії: Юрія Бабайлова - заступника голови обласної ради ветеранів, Валентина Лозенка – заступника керівника комісії соціально-медичної допомоги обласної ради ветеранів, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Оношу, Валківського міського голову Валерія Скрипніченка та голову районної організації ветеранів Валентину Клочко.

В роботі засідання взяли також участь голови первинних ветеранських організацій. На питання представників ветеранського активу відповідали керівники району та міста, районних закладів охорони здоров’я, управління Пенсійного фонду, представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та територіального центру соціального обслуговування, керівники місцевого автотранспортного підприємства та цеху телекомунікаційних послуг «Укртелекому».

Зустріч пройшла у відвертому спілкуванні, слушні зауваження та пропозиції ветеранського активу будуть враховані в роботі районної влади, районних закладів охорони здоров’я, служб соціального захисту. Завершуючи зустріч голова районної ради Юрій Яцина подякував всім за плідну роботу, а ветеранському загалу – за активну громадську позицію та небайдужість до проблем місцевих громад та кожного члена ветеранської організації - ветеранів війни, дітей війни, ветеранів праці.