Урочисте відзначення 20-річного ювілею Валківського жіночого хорового колективу

Сад пісень розквітнув сьогодні в залі пленарних засідань Валківської районної ради, де з нагоди 20-річчя з дня створення аматорського народного жіночого хорового колективу районного народного дому «Іскра» відбувся ювілейний концерт.

Учасниць жіночого хору, їх керівника Андрія Тібора, концертмейстера Наталію Черниш та всіх прихильників творчості аматорського народного колективу з нагоди визначної ювілейної дати вітали голова Валківської районної ради Юрій Яцина та перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Оноша, які вручили спільні Почесні Грамоти районної ради та райдержадміністрації кращим майстриням хорового співу та висловили теплі щирі побажання колективу, який напередодні свого 20-річчя, минулого року, захистив право називатися народним.

Від імені народного депутата України Олександра Біловола творчий колектив з ювілейною датою привітав помічник-консультант народного депутата, депутат районної ради Олександр Холодний.

А Благодійний фонд «З добром до людей!» та Почесний президент Фонду, депутат обласної ради Тетяна Біловол разом із святковими вітаннями передали солодощі для кожної учасниці хору та сертифікат на отримання радіосистеми з двох радіомікрофонів для всього колективу.

Цього дня квітами, дарунками та почесними грамотами колектив вітали Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, начальник відділу культури райдержадміністрації Валентина Шевченко, голова районної жіночої ради Валківщини Зоя Миргород, завідуюча обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Єльвіра Чайка, директор Валківської районної дитячої школи мистецтв Олександр Ковальов та інші.

Прихильники народної пісні, хорового співу отримали справжню насолоду від майстерно підібраного репертуару та високого рівня виконавчої майстерності хору. Ніщо так не створює життєрадісний настрій, як чудова пісня, а особливо українська народна пісня, в якій зібрані мудрість, любов, тепло душі українського народу, в якій є все – і любов до дитини, і пошана до матері, і захоплення красою природи, і пам’ять про народних героїв, і велич країни, вболівання за український народ.