Урочисте відкриття реконструйованого стадіону в селі Шарівка – звіт депутата Валківської районної ради Войтенка В.І. про депутатську роботу

Своєрідним звітом про депутатську роботу в мажоритарному окрузі для депутата районної ради Віктора Войтенка стало відкриття оновленого стадіону в селі Шарівка на Валківщині.

Мріяли про це шарівці довго і до омріяного результату йшли всією громадою, кошти збирали «з миру по нитці». Завдяки власних фінансових інвестицій Віктора Івановича в проект, його організаційної допомоги, залучення благодійних коштів та допомоги небайдужих до спорту та фізичного виховання молоді спонсорів цими вихідними відбулися довгоочікувані урочистості з нагоди відкриття реконструйованого стадіону ім. Івана Войтенка в селі Шарівка.

Відтепер мешканці села, відомі своїм давнім захопленням футболом, зможуть проводити футбольні турніри,  інші спортивні змагання на сучасному зручно обладнаному спортивному майданчику. Нові яскраві сидіння для вболівальників, якісне зелене покриття поля, відремонтовані підсобні приміщення, переобладнані душові кабіни – результат спільних зусиль депутата, громади, спонсорів.

В церемонії відкриття взяли участь голова Валківської районної ради Юрій Яцина, голова Валківської райдержадміністрації Едуард Юрченко, депутат районної ради Віктор Войтенко та почесні гості - тимчасово виконуючий повноваження заступника голови Харківської облдержадміністрації Іван Варченко, заслужений тренер України, в минулому багаторічний наставник харківського «Металісту», а зараз головний тренер ФК «Дніпро» Мирон Маркевич та чисельні прихильники футболу Валківського району всіх вікових категорій.

Юрій Яцина та Едуард Юрченко щиро дякували всім, хто не залишився осторонь проблем громади, чий вагомий внесок сприяв створенню для мешканців Шарівки якісних умов для занять фізичною культурою та спортом та вручили спільні Подяки Валківської районної ради та райдержадміністрації Віктору Войтенку, Івану Кравченку, Віталію Тугаю, Василю Сергієнку, Олегу Ступаку, Сергію Барабашу, Євгену Краснікову та Мирону Маркевичу за популяризацію і підтримку футболу на Валківщині.

Після урочистого відкриття стадіону на майданчику для міні-футболу відбувся товариський матч між командами держслужбовців району і області та ветеранами футболу. А на оновленому стадіоні в спортивному поєдинку зійшлися гравці дублюючого складу харківського «Металіста» і футболісти шарівського клубу «Нива».