Питання життєзабезпечення (водопостачання) громади на контролі Валківської районної ради

Під керівництвом голови районної ради Яцини Ю.Д. відбулася розширена робоча зустріч, в якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Оноша В.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Нестеренко В.Я., директор КП «Вода» Павлій О.В. разом із юрисконсультом підприємства, начальник відділу юридичної та кадрової роботи районної ради Вєрєвська Л.П., редактор районної газети «Сільські новини» Обихвіст І.О. та керівники окремих ОСББ м. Валки.

Під час зустрічі учасниками були обговорені деякі питання, пов’язані із життєзабезпеченням, стабільним водопостачанням мешканців м. Валки та району. Заслухавши думку спеціалістів, позицію керівників ОСББ із піднятих питань, врахувавши всі пропозиції, що прозвучали під час наради, учасниками було сплановано подальшу роботу по вирішенню озвучених проблем та наступні зустрічі з мешканцями.

Юрій Дмитрович подякував керівникам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Валки за активне включення в процес, ініціативність, взяття на себе відповідальності за створення і забезпечення належного рівня життєзабезпечення будинків, утримання їх в належному стані. Запевнив представників громади, що районна рада, як орган місцевого самоврядування районного рівня, відкрита для дискусій та дієвих пропозицій.

Головою районної ради за результатами зустрічі і відкритого діалогу підготовлено ряд доручень та пропозицій стосовно внесення змін до цільової районної Програми для покращення якості водопостачання і водовідведення у місцевих територіальних  громадах в осінньо-зимовий період та заплановано провести зустрічі з мешканцями багатоквартирних будинків на предмет стану розрахунків за надані послуги КП «Вода».