Для 2710 школярів Валківщини пролунав перший у цьому навчальному році дзвоник

У 18 навчальних закладах Валківського району для майже 300 першокласників пролунав сьогодні перший в їх шкільному житті дзвоник. Цього року в школах району навчатиметься 2710 учнів, з них 39 дітей-переселенців, яких на сьогодні вже зараховано до навчальних закладів району.

З Днем Знань та початком нового навчального року привітав школярів, педагогів та всіх, хто завітав цього дня на подвір’я Огульцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів голова районної ради, мажоритарний депутат ради Яцина Ю.Д. Теплі вітання всій Огульцівській громаді з нагоди свята Першого Дзвоника Юрій Дмитрович передав від голови Харківської обласної ради Чернова С.І., депутатів обласної ради Давидової Л.І., Казакової В.С., Біловол Т.В. та народного депутата України Біловола О.М. Побажавши миру, добробуту, здоров’я та успіхів всім присутнім, голова ради у дольовій участі надав фінансову допомогу навчальному закладу для придбання та встановлення у школі дороговартісного обладнання для обліку використаного газу.

Зі святом Першого Дзвоника всіх школярів, а особливо випускників та першокласників вітали сьогодні Огульцівський сільський голова Марусяк А.П., директор школи, депутат сільської ради Омеляненко Т.М., батьки та гості.

Запашним короваєм, вишиваними рушниками та імпровізованим щедрим дощем із золотої пшениці зустріла затишна сільська школа своїх наймолодших учнів. У супроводі майбутніх випускників школи та своєї першої вчительки 11 першокласників відправилися на свій перший в житті урок «Україна – єдина країна».