З нагоди відзначення державних свят заклади освіти та охорони здоров’я Валківщини отримали щедрі дарунки від депутатів

Напередодні відзначення державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України до місцевих територіальних громад Валківщини завітали завжди ждані почесні гості - депутат Харківської обласної ради, Почесний Президент благодійного фонду «З добром до людей!» Тетяна Біловол разом із народним депутатом України Олександром Біловолом. Спільно із головою районної ради Юрієм Яциною, першим заступником голови райдержадміністрації Віталієм Оношою, начальником відділу освіти райдержадміністрації Раїсою Алієвою, помічником-консультантом народного депутата Олександром Холодним та депутатом районної ради Ліною Маслянцевою подружжя Біловолів завітали до району як завжди із щедрими дарунками.

Від благодійного фонду «З добром до людей!» цілий ряд місцевих громад отримали сьогодні таку необхідну людям допомогу. Шарівська амбулаторія сімейної медицини поповнилась сучасним апаратом для вимірювання рівня гемоглобіну в крові, Черемушнянський навчально-виховний комплекс напередодні початку нового навчального року засяяв новими енергозберігаючими вікнами.

Мешканці багатоповерхового будинку по вул. Борща в місті Валки завдяки допомозі Фонду в короткий термін облаштували дитячу площадку, на урочисте відкриття якої зібралися численні мешканці будинку та прилеглих вулиць разом із щасливою малечею.

Валківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів на радість вчителів, учнів та їх батьків сьогодні отримала в дарунок від Фонду новенький комп’ютерний клас, а нещодавно завдяки сприяння Тетяни Володимирівни та Олександра Миколайовича в школі всі старі вікна були замінені на сучасні енергозберігаючі. Отже, значно тепліше буде тепер в класах взимку.

Безліч теплих слів від вдячних мешканців району прозвучало на адресу подружжя Біловолів під час зустрічей. Користуючись нагодою, Тетяна Володимирівна та Олександр Миколайович в кожній із відвіданих громад провели особистий прийом громадян, які йшли до своїх депутатів із надією на вирішення своїх найболючіших проблем. Всі питання народний депутат взяв під свій контроль, тож, громадяни отримали надію на вирішення заявлених питань.

Завершуючи візит на Валківщину Олександр Миколайович та Тетяна Володимирівна разом із головою районної ради Яциною Ю.Д., першим заступником голови райдержадміністрації Оношою В.П., представником народного депутата Пітьком В.А. та Валківським міським головою Скрипніченком В.В завітали до районного народного дому «Іскра» на перший звітній концерт Студії сучасного танцю Анастасії Лєбєдєвої «Три роки разом». Яскраві костюми, грація та пластика юних артистів, педагогічний та мистецький талант керівника Студії вразила почесних гостей та всіх глядачів. Вітаючи Анастасію та весь колектив Студії з першим творчим звітом Тетяна Володимирівна Біловол проголосила, що із сьогоднішнього дня вона особисто та благодійний фонд «З добром до людей!» беруть талановитий колектив під свій патронат. А з нагоди творчого вечора кожний з юних учасників колективу отримали солодкі дарунки від Фонду.

Голова районної ради Яцина Ю.Д., перший заступник голови райдержадміністрації Оноша В.П. та Валківський міський голова Скрипніченко В.В. привітали танцювальний колектив з урочистою датою і вручили почесні грамоти та квіти.