Голова районної державної адміністрації, депутат районної ради С.І.Масельський провів нараду

щодо підсумків фінансово-господарської діяльності підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Балаклійського району за І півріччя 2014 року.

В нараді взяли участь заступник голови районної ради В.В.Чуприн, перший заступник голови райдержадміністрації В.О.Тищенко, Балаклійський міський голова О.М.Літвінов, працівники структурних підрозділів РДА.

Керівники КП БРР "Балаклійські теплові мережі", КП "Балаклійський водоканал", КП БРР "Балаклійський Житлокомунсервіс", Балаклійського підприємства теплових мереж, КП "Балаклійське архітектурне бюро", Балаклійського бюро технічної інвентаризації, Видавничого будинку "Балдрук", КП БРР "Редакція газети "Вісті Балаклійщини" та КП БРР "Телерадіокомпанія "Оріана", КП БРР "Балаклійський районний трудовий архів" прозвітували про стан справ на підприємствах та окреслили плани на друге півріччя 2014 року.