Особистий прийом депутата

24 липня  депутат Харківської обласної ради Іван Михайлович Столбовий   провів   особистий   прийом   громадян   Балаклійського району.

Директор Балаклійської станції юних натуралістів Пурдя Л.А. звернулась до депутата облради Столбового І.М. з проханням допомогти у придбанні кормів для тварин комплексної пам’ятки природи місцевого значення "Юннатівська".

За її словами, на даний час, кошти районного бюджету, які виділені в рамках Програми покращання екологічного стану в Балаклійському районі, на утримання комплексної пам’ятки природи місцевого значення "Юннатівська" не проплачуються через відсутність належного фінансування управлінням Державної казначейської служби.

В ході прийому заявники порушували питання надання матеріальної допомоги на лікування дитини, ліквідації аварійних дерев в мікрорайоні Лагері.

По всіх порушених питаннях Іван Михайлович Столбовий надав усні роз’яснення і взяв їх вирішення на особистий контроль.