Аграрний регіональний семінар відбувся на Валківщині

За підтримки голови Валківської районної ради Юрія  Яцини у залі пленарних засідань відбувся регіональний семінар із сільгосптоваровиробниками Харківщини щодо використання нових технологій  аграріями.

Понад сто учасників вивчали інновації, особливості ринку зерна у 2014 році, опрацьовували нові фінансові проекти і програми в сільському господарстві України.

Юрій Яцина розповів учасникам семінару про приклади успішного соціального партнерства із сільськогосподарськими підприємствами району, а представники компанії "Сингента" поінформували присутніх про новітні технології, розраховані на довгостроковий розвиток та зростання, новаторські пропозиції для різних регіонів та конкретних сільськогосподарських культур.

Учасникам надано також інформацію про унікальну можливість за допомогою величезного спектру високоякісних засобів захисту рослин та насіння у повній мірі розкрити потенційні можливості сільгоспкультур.