Олімпійський відпочинок на Балаклійщині

Днями відкрито 41-й сезон у дитячому оздоровчому таборі "Олімпія" на Балаклійщині.

На церемонію відкриття завітали депутат районної ради, голова райдержадміністрації Степан Масельський, депутати Харківської обласної ради Іван Столбовий та Людмила Немикіна, депутат районної ради Олег Градобоєв. Керівники тепло привітали дітей, їхніх батьків та наставників, побажали всім доброго настрою, приємних вражень та гарного відпочинку.

Гості традиційно порадували відпочивальників своїми подарунками. Цього разу вони вручили "олімпійцям" сучасний переносний радіомікрофон та спортивний інвентар. У свою чергу, діти подарували дорослим зроблені власноруч сувеніри.

Як повідомила директор табору "Олімпія" Оксана Супрун, на першій зміні перебувають 320 дітей, у тому числі 235 прибули з міста Харкова, Чугуївського, Первомайського, Зміївського та інших районів за путівками для творчо обдарованих дітей.

«Тривалість зміни 21 день, а тематика перебування для творчих дітей носить назву "Дивограй". Ми вже провели майстер-класи для дітей з фахівцями, які працювали в "Артеку", нашим підопічним таке спілкування дуже сподобалось, усі були в захваті, попереду ще багато цікавих проектів. З нашого району на першій зміні відпочивають 44 дитини, є один хлопчик з міста Слов’янська», - сказала директор табору.