Валківщина привітала працівників закладів охорони здоров’я з професійним святом

Вітаючи з професійним святом всіх, чиє щоденне життя, трудова діяльність пов’язані із медициною, голова Валківської районної ради Юрій Яцина наголосив: «Найвищою цінністю, національною ідеєю нашої держави є безпека, життя і здоров’я людей. У Валківському районі вибудовано цілісну систему з надання якісних медичних послуг: на первинному, вторинному та найвищому рівні – рівні Академії Наук України. Дякую Вам за те, що державна політика в галузі охорони здоров’я реалізується саме Вами, за те, що саме Ви у щоденній праці на своїх робочих місцях виконуєте велику соціальну місію».

Юрій Яцина подякував також народного депутата України, академіка Академії медичних наук України Олександра Біловола за тісну співпрацю та постійну участь у житті району, за надання допомоги валківчанам.

Керівники району Юрій Яцина та Едуард Юрченко вручили спільні Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації колективам дитячого, пологового, реанімаційного відділення, відділення анестезіології та поліклініки КЗОЗ «Валківська центральна районна лікарня».

Почесні Подяки Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Грамоти Верховної Ради України кращим представникам професії вручив народний депутат України Олександр Біловол. «Завдяки симбіозу всіх рівнів медичної допомоги в районі, професіоналізму лікарів та медичного персоналу, ранній діагностиці захворювань вдалося майже на чверть скоротити смертність в районі», - зазначив він.