У Валківському районі триває підготовка табору «Ялинка» до літньої оздоровчої зміни

Незабаром корпуси Валківського районного дитячого табору відпочинку та оздоровлення «Ялинка» наповняться дзвінкими дитячими голосами і розпочнеться табірна зміна. Щоб дітям було у таборі комфортно та зручно співробітники виконавчого апарату Валківської районної ради на території табору провели суботник.

Спільними зусиллями під час суботника відремонтовано кімнату в одному із корпусів «Ялинки». Також за ініціативи та сприяння голови районної ради Юрія Яцини участь в ремонтних роботах, що продовжуються у дитячому таборі, беруть всі місцеві ради району.

Посадові особи міської, селищних, сільських рад на чолі з керівниками органів місцевого самоврядування, працівники установ, підприємств, організацій району ремонтують кімнати в корпусах, косять траву, відновлюють освітлення, фарбують павільйони та спортивне обладнання .

Юрій Яцина переконаний, що табір має зберегти своє функціональне призначення – оздоровлювати дітей, не зважаючи на фінансові труднощі.

«Ялинка» розташована серед лісу у мальовничому екологічно чистому куточку Слобожанської природи. Цього року табір обов’язково прийме дітвору з Валківського та сусідніх районів, а також з Харкова. Під час оздоровчої зміни на повітрі, сповненого цілющим сосновим ароматом, вони змістовно і цікаво відпочинуть, запасуться силами та енергією на новий навчальний рік. Саме для цього і працюють в ці дні не покладаючи рук справжні друзі «Ялинки», які власним коштом намагаються зберегти дитячий табір, створити комфорті умови для відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків.