Спільні прийоми громадян керівництвом прокуратури та районної ради на Борівщині проводитимуться щочетверга

Сьогодні у Першотравневій сільській раді Борівського району відбувся перший спільний виїзний прийом громадян керівником районної ради Є. Жуком та прокурором районної прокуратури А.Мнацаканяном.

Людей, які прийшли на прийом, хвилюють питання ціни на молоко, освітлення населеного пункту.

Як зазначив Є.Жук, найближчим часом буде проведена робота з виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення освітлення у селі.

Питання закупівельних цін на молоко візьме на контроль районна прокуратура.

Такі виїзні прийоми за ініціативи голови Борівської районної ради Є.Жука та прокурора Борівськогорайону А. Коробова будуть відбуватися щочетверга у населених пунктах району.