Новий дитячий спортивний майданчик відкрито у смт Прудянка

Ініціативна група територіальної громади Прудянської селищної ради була визначена одним із переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», представши міні-проект «Облаштування дитячого спортивного майданчика у смт Прудянка».

Днями завершилася реалізація цього проекту і тепер на новому спортивному майданчику дітлахи зможуть з користю проводити свій час, займатися спортом, долучитися до активного відпочинку.

Реалізація проекту-переможця об’єднала зусилля територіальної громади, органів місцевого самоврядування, підприємницьких структур у спільному бажанні зробити своє селище кращим і долучитися до спільного вирішення питань місцевого значення.

Прудянська громада вдячна обласній раді за її мудре рішення щодо проведення конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє» і надану можливість залучити позабюджетні кошти для фінансування розвитку громади.