У Польовій реалізовано проект – переможець обласного конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє»

Ініціативна група територіальної громади Полівської сільської ради стала одним з переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», представивши проект «Здорова молодь – майбутнє країни».

У рамках реалізації проекту був облаштований спортивний майданчик і встановлені сучасні спортивні тренажери.

Участь в урочистому відкритті нового спортивного майданчика взяли голова районної ради Михайло Бушев, радник голови районної ради, координатор районного ресурсного центру розвитку громад Олександр Міщан, Полівський сільський голова Інга Токаренко, депутати сільської ради, підприємці-партнери проекту, представники громадськості та діти.

Реалізація цього проекту має велике значення для розвитку громади, сприятиме активному дозвіллю дітей та молоді, популяризації здорового способу життя.

Перемога в обласному конкурсі стала підтвердженням ефективної взаємодії територіальної громади, органів місцевого самоврядування, представників підприємницьких структур і дієвим механізмом залучення позабюджетних коштів для фінансування розвитку територій.