Пленарне засідання ХLІІ (позачергової) сесії Балаклійської районної ради

27 травня відбулось пленарне засідання ХLІІ (позачергової) сесії Балаклійської районної ради, під час якого була розглянута заява голови районної ради Масельського С.І. про складення повноважень голови.

Відповідно до п. 12 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 42 (позачергова) сесія районної ради була скликана у зв’язку з необхідністю внесення змін до рішення районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік» (зі змінами) та у зв’язку із заявою, яка надійшла від голови районної ради Масельського С.І про складання повноважень голови районної ради.

«Мною було подано заяву про складення повноважень голови районної ради у зв’язку з призначенням мене на посаду голови Балаклійської районної державної адміністрації, відповідно до розпорядження Президента України від 23 травня 2014 року», - зазначив С.І.Масельський.

Під час сесії затверджено Програму соціально-економічного розвитку Балаклійського району на 2014 рік та внесено зміни до Програми удосконалення медичної допомоги мешканцям району в рамках єдиного медичного простору на 2011-2015 роки, Районної програми «Обдаровані діти» на 2011-2015 роки, районної комплексної Програми модернізації матеріально-технічної бази навчальних закладів Балаклійського району на 2013-2017 роки.

Директор позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Олімпія» Оксана Супрун проінформувала про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2014-2017 роки в Балаклійському районі, затвердженої рішенням районної ради від 28 лютого 2014 року №617-VI