Представлений голова Дергачівської районної державної адміністрації

Згідно з розпорядженням Президента України № 858/2014-рп,

головою Дергачівської районної державної адміністрації призначено Веретейнікова Миколу Митрофановича.

19 травня у залі засідань Дергачівської районної ради відбулася церемонія представлення нового голови Дергачівської райдержадміністрації.

У заході взяли участь перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, голова Дергачівської районної ради Михайло Бушев, перший заступник голови Дергачівської райдержадміністрації Інна Гаплєвська, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, керівники управлінь, служб, відділів Дергачівського району.

Під час урочистого представлення перший заступник голови Харківської облдержадміністрації І.Райнін зазначив, що професіоналізм та досвід М.Веретейнікова стануть вагомим внеском у подальший розвиток Дергачівського району.

Голова Дергачівської районної ради М.Бушев побажав новому керівнику райдержадміністрації успіхів, мудрого підходу до вирішення всіх поставлених завдань і висловив сподівання, що районна рада і райдержадміністрація і надалі будуть тісно співпрацювати на благо Дергачівщини.

«Всі вирішення проблем територіальних громад, програм соціально-економічного розвитку, інші питання, повинні вирішуватися спільно з органами місцевого самоврядування, органами самоорганізації населення і своєю професійною командою. А для цього повинен бути консенсус між представницькою і виконавчою владою.

Я сподіваюсь на розуміння, на те, що ми, як і раніше, будемо працювати під девізом «Майбутнє будуємо разом» і підтримувати десятирічні традиції проекту «Зробимо наш край квітучим», з тією метою, щоб мешканці нашого району відчули поліпшення життя» - наголосив Михайло Бушев.

Дергачівська районна рада щиро вітає Миколу Митрофановича Веретейнікова з призначенням і бажає невичерпних сил та натхнення у його відповідальній роботі.